Trhance |
Suroviny : - zemiaky 2,5 – 3 kg - hladká múka - soľ - mlieko - údená slanina - cibuľa - 2 - 3 kocky (á 125 g) bryndza - 1 ks bambino - tavený syr v črievku - 1/2 kocky (125g) masla |
Postup prípravy : Očistené zemiaky nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky a necháme variť. Medzitým si z hladkej múky a mlieka pripravíme cesto ktoré vyvaľkáme na tenko. Uvarené zemiaky vyberieme z vody do misy. Na zemiaky dáme bryndzu, syr a maslo a zakryjeme utierkou. Vodu v ktorej sa varili zemiaky nevylejeme, prípadne dolejeme ešte vodu a necháme znovu zovrieť. Do nej z pripraveného cesta ručne trháme trhance cca 3 x 3 cm. Po uvarení ich precedíme a dáme do misy k zemiakom, ku ktorým pridáme ešte upraženú slaninku s cibuľkou a celé to premiešame. Atmosféru jedenia ľudového pokrmu nabudí jedenie z jednej misy viacerými hladošmi. No a ak je misa a lyžičky drevené, tak je konečná a nepokazí to ani krabičkové mlieko na zapitie. |
Medovníčky od Helenky - Medulienka |
Suroviny na 1 dávku :
- 40 dkg hladkej múky
- 14 dkg práškový cukor
- 6 dkg smetol (palmarín)
- 2 ks vajíčka
- 2 lyžice medu
- 1 malá lyžička sódy bicarbóny
- 1/2 bal. medovníkového korenia
|
Postup prípravy : Cesto spracovať, potom zabaliť do celofánu a nechať stáť 1-2 dni (nie v chlade). Rozvalkať, vykrájané perníčky potrieť celým vajíčkom a upiecť v dobre vyhriatej rúre.
Doporučujem robiť min. z 2 - 3 dávok.
|
GULYÁS FELOL PÉTER ÚR :) |
Suroviny: hovädzie mäso – nožina (kližka, močing), popr. z krku ak sa nezoženie kližka |
Postup :
Budem popisovať môj postup varenie gulášu s približným množstvom surovín, ktorý varím do 16 litrového kotlíka. Pripravím si mäso- kližku beriem tak 3,5 kg. Toto množstvo ide dole, keď ju pripravujem a tie najväčšie žilky, blany a masnotu odkrajujem Mäso nakrájam na primerané, nie moc malé kocky. Pri čistení mäsa nemusíme byť príliš dôkladní, za dlhé hodiny varenia sa v guláši všeličo stratí. Ak nezoženieme močing (známy tiež ako kližka alebo glejovka), dá sa použiť aj krk alebo balené "hovädzie na guláš". Väčšina ľudí kombinuje do kotlíkového guláša hovädzie z bravčovým, podľa mňa je to rúhanie sa voči najvyššiemu :-). Pripravím si zeleninu, nakrájam cibuľu – ja nedodržujem pomer 1:1 mäso ku cibuli, tú dávam tak cca 1 -1,2 kg –„ bo moju ňekdy pali zaha, když je tam te cibule do c.pa “ . Ďalej čerstvú papriku, používam červenú mäsitú tak 4 ks a ak je tak tú malu tenkú svetlo zelenú štiplavú tak 2 ks – umyjem ich vykostím, zbavím jadierok a nakrájam na malinké kocky. Paradajky cca 5 ks , „ no ni ňake c.pate male “, narežem kožku na kríž a zalejem ich horúcou vodou v hrnci. „ To proto, že potom se kožka fajnovo stahuje, co, nedoporučuji robit chlopum, bo gulašek pak dovaři stara, bo ňaky brigoš “. Paradajky tiež odblaniť, zbaviť jadierok, nasekať na drobno a do misky priliať aj vodu z rajčin zbavenú jadierok a „ jinych c.povin z futra rajčiny “. Cesnak tak 4-5 mesiačikov nakrájam na tenké plátky. Medzitým si pripravím do 5 l hrnca hovädzí vývar do „ kereho mrsknu 3 ks hovězí bujonek a po jednym zeleninovem a kikiriki bojonek. Nelíby se Ti to – nevadi – je to dobre. No a to nejduležitejší - připrava těkute ingrediencie – otevrění lahvinek 0,7 l bileho a rudeho vinného moku od nejakeho dobreho synka z vinohradem orientovanym na jih. No ne ať to je ňaky stenolez, ňi Ostravsky kahan tam necpy, bo Ti to mäso uteče s kotla. Ták a dem na to.“
Do kotlíka dáme masť, tak aby sa cibuľa neopalovala, ale kúpala a upražíme ju do sklovita, ako my športovci vravíme, do zlata. Ja používam ďalej fintu, ako pri cesnačke a pridávam základné koreniny do mäkkej cibule a to sladkú červenú papriku, no nie moc aby nebol horký, čierne korenie mleté, čierne korenie – nové tak cca 10 -12 ks a možno to prisypať zmeskou gulašového korenia, alebo hungar gulaš. „ No jen tak do pul sačku, bo to pak už neuhlidaš “. No a toto pekne nechám prejsť varom za miešania s cibuľkou, ktorú taktiež predtým neustále miešam, „ bo připalena v kotlu vypada docela blbě“. Do tejto spenenej zmesky korenia s cibuľou „ vybulime z misy maso, kere posypeme solu a intenzivně michame pokuď nepusti šťavu a nestratí farbu bratra z vychodu - červenou. Jak už masko plove ve vlastní šťavě a je už vice bile, jako červene tak tam šupnu dvojku 2-3-dcl bileho fajneho vinka a taky pošlu plavat připraveny česnek do kotla “. Vinko sa dáva ako pomocník na zmäknutie mäsa. Toto nechám za kontrolovaného miešania vrieť tak 10 -15 minút a medzitým skúšam kvalitu ingrediencie – biele víno. Keď sa po chvíli časť odparí, tak pridám dvojku červeného vínka. Kontroluju var michanim a znovu koštuju kvalitu ingrediencie – červene víno. „ Jak už se mi zda, že bych si i sed a moja nese kafe jako zamynku pro koštofku z kotla, v kerym je vic vina jak šťavy – tak použiju vyvar z bujonku a cca 1,5 litrem to řiznu, přivedu do varu a zakryju “. Po 20 min pridávam do kotlíka čerstvú papriku a paradajky. Teraz už len „ kontroluju kolik tekutin se z kotlu vyvařilo, micham občas, koštuju jestli je maso už měkčí, podlivam zbylym vyvarem a když mě z koštovky pali tlama, tak ji temperuju fajnym bilym a červenym vinkom, co je vlastne druhy pozitivny moment teto ingrediencie. Když už citim, že masu chybi tak 10-20 min do Šangrilá a už bude měkoučké , tak se pohraju se štiplavou simultánne palivou rudou paprikou “. Keď je mäsko fajné, tak pridám zemiaky a v polovici ich varenia pridám majoránku, ale zasa s rozumom, „ ať to všechno nezdupu". Zemiaky dám tak v množtve 1,5:1 k mäsu, cca na 3 kg masa 5 kg zemiakov. " Po vybuleni brambor do kotle doliju vodu, pokuď neni už vyvar, bo banda take gulaše jak vaři ten c.p v reklame na pivo kere se píše podle synkú Kelťanu, to banda nemusi “.
PS: Dobrú chuť ...... keď som býval v Ostrave, tak v slovách s bodkou patrilo tvrdé „y“
|
Cesnačka |
Suroviny :
- masť
- korenie – čierne, celé nové, sladká a pálivá paprika, vegeta, kari, chilies, diabolská zmes, atď.
- cesnak
- bujón hovädzí, slepačí
- soľ
- zemiaky
- chlieb
- šunková saláma
- vajička
- majoránka
|
Postup :
Do roztopenej masti pridám všehochuť korenia čo máme doma - čierne, celé nové, papriku sladkú aj štiplavú, vegetu, kari, chilies, diabolskú zmes, atď. – samozrejme všetko s mierou, aby sa žiadna s chutí nestala dominantnou. Za miešania necháme koreniny speniť, tak aby sa nám nespálili. Do toho pridáme napučený cesnak. Do 5 l hrnca dávam tak 3-4 napučené hlávky cesnaku. Tento za stáleho miešania nechám prepražiť s koreninami tak aby neprihorel cca 5. min. Potom zalejem vodou, konečným množstvom ktoré chcem mať v polievke. Nechám zovrieť a medzitým si pripravím zemiaky. Do vriacej vody pridám soľ a bujón hovädzí 2 ks, slepačí 1 ks. Po prevretí pridám zemiaky a po ich uvarení dochutím (soľ), či zriedim podľa potreby. Bratři z Moravy ešte cesnečku dopĺňajú na kocky nakrájaným v rúre opraženým chlebom, pridaním na rezance nakrájanej - opraženej šunkovej salámy a do vriacej polievky na tanieri - pridaním celého surového vajíčka. Toto celé sa ešte posype majoránkou a pomieša.
Reálne sa u nás dostaneme nanajvýš tak k opraženému chlebu, niekedy ani to nie, záleží od toho koľko zemiakov si načistím. Na druhý deň je chuť lepšia ako v deň uvarenia, len je treba postrážiť množstvo pridaného korenia.
|
Liptovský zemiakový chlieb |
Suroviny : - 1 ½ kg výberovej hladkej múky - 2 kávové zarovnané lyžičky soli - 1 kávová lyžička rasce (kmínu) celého - 8 – 8,5 dcl vody (teplej) - kocka droždia – 42 g - 40 dkg uvarených zemiakov nakrájaných na malé kocky |
Postup : Múku, soľ, rascu, pretlačené (nakrájané) zemiaky, dať do misy. Z droždia a trošky vody vopred urobený kvások vliať k ostatným surovinám a vypracovať vláčne cesto. Nesmie byť ani husté, ani riedke. Necháme kysnúť ½ hod, po ½ hod cesto vyklopiť na pomúčenú dosku a 3 x po ½ hod prekladať ako lístkové cesto. Pri prekladaní začať cesto tvarovať do tvaru bochníka chleba. Na štvrtý krát cesto dať na plech s papierom na pečenie. Do vrchu bochníka spraviť špičkami prstov tri jamky a dať do dobre vyhriatej rúry na 250 stupňov celzia na 15 min. Po 15 minútach (vrch bochníka musí byť do hneda) zakryť vrch alobalom a dopekať ¾ hod na 130 stupňov (musí sa kontrolovať). Po ¾ hod potrieme vrch bochníka slanou vodou a dopekáme 15 min bez alobalu. Prajem úspešné pečenie a najlepší je potom so šmalcom (bravčovou masťou), na to cibuľka a orosená dvanástka. Dobrú chuť. |
Olejová bábovka |
Suroviny : - 20 dkg práškováho cukru - 5 ks žltka - 5 lyžíc letnej vody - 1 dcl (1,5 dcl) oleja - 25 dkg polohrubej múky - 1/2 prášku do pečiva - sneh z 5 ks bielkov |
Postup : Cukor a žĺtka vymiešame , pridáme letnú vodu a olej. Ďalej pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh. Bábovkovú formu vymažeme a vysypeme múkou. Vlejeme cesto a pečieme vo vyhriatej rúre na 140 ° C cca 35 min. |
Smotanovo – fazuľový guláš od Szaniszló úr |
Suroviny :
- na 25 l gulášu
- údené koleno 3 - 4 x
- údenina
- domáca klobása
- fazuľa suchá 2 l
- hlávka cesnaku
- masox 3x
- bobkový list 6ks
- zemiaky 3 kg
- sóda bikarbóna ½ lyžičky
- soľ
- čierne korenie
- mlieko 7 l
- hladká extra špeciál 11 lyžíc
- smotana na šľahanie 1,5 l
- ocot 4 – 5 lyžíc
|
Postup :
Údené kolená narežeme a na 4-5 hodín dáme do vody odsoliť. Fazuľu tiež namočíme. Do kotlíka dáme vodu a kolená, 2-3 masoxy, popučenú celú hlávku cesnaku a bobkový list. Varíme 1 – 1,5 hod bez fazule. Potom pridáme fazuľu a 1,5 lyžičky sóda bikarbóny. Keď sa dovára fazuľa, tak pridáme nadrobno nakrájané zemiaky. Soľ a mleté čierne korenie pridávame až keď sú uvarené zemiaky. K vareniu pred soľou môžeme pridať nakrájané údené mäso, domácu klobásu. Mlieko 1 l zmiešame s 10 -11 lyžicami hladkej múky. Do gulášu vlejeme 6 l mlieka a keď sa prevarí, tak cez sitko pridáme mlieko s múkou.. Potom ešte pridáme 1,5 l smotany na šľahanie , povaríme cca 5 min a pridáme podľa chuti 4 – 5 lyžíc octu. |
Liptovské bryndzové halušky |
Suroviny :
- zemiaky 1,5 – 2 kg
- hladká múka
- hrubá múka
- soľ
- údený bôčik, alebo údená slanina
- 3 kocky (3x125 g) bryndza
- 1 ks bambino - tavený syr v črievku
- 1 kocka (125g) masla
- zakysanka alebo acidko, alebo kyslá smotana
|
Postup prípravy :
Zemiaky nastrúhame na strúhadle – ručne, osolíme. Pridáme hladkú múku – na stiahnutie zemiakovej vody . Ďalej pridávame hrubú muku a miešame za pridávanie múky, až do vypracovania cesta. Nesmie byť moc tvrdé (ako na rezance) ani moc riedke – rozváralo by sa vo vode. Keď máme cesto , tak do pripraveného hrnca z vriacou vodou hodíme 2 -3 halušky a zistíme či sa nerozvárajú, ak áno pridáme do cesta múku. Hrniec z vodou nemusí byť veľký – radšej menší 2 -3 l a halušky odvárame na viac krát. Rýchlejšie sa uvaria – vyplávajú hore, zoberieme ich a do tej istej vody hádžeme ďalšie. Pokiaľ by sa robili halušky cez sitko na halušky – cesto treba redšie – ale nie moc. Odvarené a sitkom, či varechou vytiahnuté halušky dávame do misy a priebežne pridávame bryndzu, syr a maslo. Misu zakrývame utierkou na riad. Po odvarení všetkých halušiek pridáme zvyšok bryndze, masla a syru a premiešame. Ochutnáme, či po premiešaní nie je treba soľ.
Pred odváraním halušiek máme pripravený bôčik, či slaninu upraženú, ktorú pred naložením na tanier prihrejeme. Dobrý je údený bôčik - prerastený – treba ho nakrájať trochu väčšie kúsky – spečie sa a nepripražiť až príliš moc. Ak nie je k mání, tak klasika – slanina. Halušky naložíme na tanier a do stredu halušiek nalejeme buď acidko, zakysanku, alebo kyslú smotanu. Najlepšie je snáď acidko – halušky zjemňuje a lepšie sa trávia, nie sú až tak sýte – na oko. A posledný klinec diela je umiestnenie bôčiku či slaniny do stredu acidka – podľa chuti konzumenta. Zapíjame podľa chuti mliečnymi výrobkami. Coca – cola a pomarančový džús sú na zapíjanie nevhodné, no na druhej strane zas zrýchľujú krok a prispievajú k očiste organizmu. No ak je očista moc rýchla, tak celé naše snaženie a varenie vyšlo veľmi rýchlo na zmar.
|
Jablkový koláč z lístkového cesta |
Suroviny: - 1 lístkové cesto - 1 balenie okrúhlych piškot - 1 kg jabĺk - 100g kryštálového cukru - 1 vanilkový cukor - 1 lyžička mletej škorice - 1 liter mlieka - 2 pudingy podla chuti
|
Postup: Lístkové cesto rozdelíme na polovice, vyvalkáme poukladáme naň okrúhle piškóty, na piškóty navrstvíme postrúhané jablka, posypeme cukrom a škoricou a na to vylejeme puding horúci uvarený z 1 litra mlieka , 2 pudingou a 4 lyžíc kryštálového cukru.Celé to prikryjeme druhou polovicou cesta a dáme piesť na 200stupńov do ružova.
Dekuji moc tím končí tvá máňa papa a pekný den.
|
Žĺtkové rezy |
Suroviny: - 30 dkg polohrubej múky - 30 dkg kryštálový cukor - 10 dkg mletých orechov - 1 prášok do pečiva - 2 dcl vody - 1 dcl oleja - 4 vajcia |
Postup: Z bielkov a cukru ušlaháme tuhý sneh.Postupne pridávame múku s práškom do pečiva, orechy, olej a vodu.Všetko premiešame a vylejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech.Dáme upiesť a na teplý koláč rozotrieme polevu . Poleva: - 4 žĺtka - 20 dkg práškového cukru. Na hotový koláč môžme postrúhať čokoládu , alebo nakrájaný ozdobíme kopčekom sĺahačky. |
Knedla v mikrovlnke |
Suroviny: - 1 a 1/2 rožku - 1 a 1/2 štvrťlitrového hrnčeku hrubej múky - 2 žĺtka - 1/2 prášku do pečiva, trochu soli - 1 a 1/2 štvrťlitrového hrnčeka mlieka - 2 vyšlahané bielky |
Postup: Všetky potrebné prísady zmiešame, nakoniec z ľahka primiešame sneh a týmto cestom naplníme misu alebo bábovku z Janského skla, ktorú vymažeme maslom a vysypeme múkou. Bábovku alebo misu s cestom vložíme do mikrovlnky ktorá by mala mať výkon aspoň 750W a necháme ju zapnutú na 8 - 10 minút. Po vypnutí mikrovlnky necháme knedlu ešte 2 minútky oddychovať potom vytiahneme a vyklopíme na tanier. Ja ju po vyklopení potriem ešte maslom. Je to bleskovka a chuťovo je vynikajúca. Prajem dobrú chuť. |
Hrnčekové mafiny od Simonky |
Suroviny: - 2 hrnčeky polohrubej múky - 1 hrnček kryštálového cukru - 1/2 prášku do pečiva - štipka soli - 1/2 hrnčeku oleja - 1 vajce - 1 hrnček mlieka |
Postup: Všetky ingrediencie zmiešame dohromady , do cesta môžme pridať kúsky čokolády, ovocie, čo komu chutí a týmto cestom naplníme do polovice cukrárenské košíčky , alebo plech na mafiny. Pečieme cca 15 min., závisí od teploty rúry. Z tohoto množstva je zhruba 16 mafín. Kedže je to mňamka mňamková ja robím aj z troch dávok. Prajem dobrú chuť. Všetky ingrediencie zmiešame dohromady , do cesta môžme pridať kúsky čokolády, ovocie, čo komu chutí a týmto cestom naplníme do polovice cukrárenské košíčky , alebo plech na mafiny. Pečieme cca 15 min., závisí od teploty rúry. Z tohoto množstva je zhruba 16 mafín. Kedže je to mňamka mňamková ja robím aj z troch dávok. Prajem dobrú chuť. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Online práca vám môže priniesť fantastický zisk.
Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK
panilul.se
(panilul.se, 15. 10. 2020 16:14)
You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I'm looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it! panilul.se/map13.php ica maxi strömpilen
persdap.se
(persdap.se, 15. 10. 2020 4:54)
What's up everyone, it's my first pay a visit at this web page, and post is genuinely fruitful in support of me, keep up posting these posts. persdap.se/map16.php batteri 312 hörapparat
Free&easy to use youtube downloader, free and fast.
(2conv[Georiqphowydinjx,a,z], 14. 10. 2020 19:28)
Hello folks, just came across your posts, really appreciate your works!
Would like to post some useful links, hope you like it.
https://flvto.ch/
https://y2mate.work/
https://topten.review/best-pdf-to-word-converters-review/
https://ytmp3.ch/
https://keepvid.best/
lanba.se
(lanba.se, 14. 10. 2020 13:59)
May I just say what a relief to uncover someone that truly understands what they're discussing on the web. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More people have to check this out and understand this side of your story. I was surprised that you're not more popular since you certainly have the gift. lanba.se/map7.php mat till 2 ГҐring
Best Youtube to mp3 shark of 2020
(listentoyoutubezp, 14. 10. 2020 13:08)
Hello folks, I would like to share some handy online toos which might help, thanks!
https://listentoyoutube.ch/
https://vidusoft.com/
https://2conv.ch/
https://videoeditor.best/top-10-best-online-video-editors/
https://y2mate.ch/
frysta musslor Г¶ppna aperca.se
(aperca.se, 14. 10. 2020 7:19)
I pay a quick visit daily a few web pages and information sites to read articles, however this website provides quality based content. thahe.aperca.se/map3.php frysta musslor Г¶ppna
dehllap.se
(dehllap.se, 14. 10. 2020 0:57)
I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your website to come back in the future. Cheers dehllap.se/map9.php boeuf bourgogne recept
AI Background remover review 2020
(Y2mateQ106, 13. 10. 2020 22:56)
Hi there, just came across your fabulous post, really like your works!
Would like to post some useful website, hope you like it.
https://youtubedownloader.site/
https://myconverters.com
https://y2mate.ch/
https://youtubetomp3.jp/
nike väst dam munhea.se
(munhea.se, 13. 10. 2020 11:42)
Whoa! This blog looks exactly like my old one! It's on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors! tiodo.munhea.se/map7.php nike väst dam
dehllap.se
(dehllap.se, 13. 10. 2020 10:21)
It's remarkable for me to have a website, which is useful for my experience. thanks admin dehllap.se/map33.php ek service hörby
Г¤ppelformad kropp diet aperca.se
(aperca.se, 13. 10. 2020 9:55)
Its such as you learn my thoughts! You appear to know a lot about this, like you wrote the e-book in it or something. I think that you just can do with a few % to force the message house a bit, but other than that, that is fantastic blog. A great read. I'll certainly be back. sollb.aperca.se/map9.php Г¤ppelformad kropp diet
Become A Amazon Product Tester And Make Cash
(Robertdep, 12. 10. 2020 19:14)
:interrobang: Who are we? :interrobang:
<b>We are an organization that is actively looking for high quality product testers/reviewers.</b>
<b>What do we do?</b>
We reward the reviewers by giving them free stuff, by rewarding them for doing reviews & by rewarding them for inviting more people to Amazon Paradise!
<b>How does it work?</b>
It's pretty simple! Please read through our steps:
1- We will announce a product on the product page.
2- You will go https://amazonparadise.net/app/register?ref=275/ and create an account.
3- You will go to the website's dashboard and pick your Item.
4- You will follow the review instructions.
5- When your package arrives, you will wait 5-7 days.
6- Will leave an honest review on the product's Amazon page.
7- You will send the review proof on the website.
8- We will refund 100% of your order costs + fees (through Paypal, Bitcoin or Amazon Gift Card)
9- We will award you with +1 point to your TRN (total review number)
10- And you're done! You've earned a free item to use or sell and you've gained +1 TRN point.
Milestones System
Everytime you complete a review you gain +1 TRN point.
Everytime you reach a certain TRN (Total Review Number) you win an award.
<b>You will love this as you have nothing to lose and everything to gain. Lets say you have a fear you won't get your refund? Just return the item to Amazon and get a full refund. This is Risk free.</b>
download music mp3 flac vinyl rip
(Willievob, 12. 10. 2020 18:05)So I tell them to come down here and wait.Si duele una pena, se olvida.And Steve has always said that that trip, going through Europe in the 1980s, affected him and he then made political music for a decade and continues to be very, very active more than myself.Рў Charles Ray - What d i Say.Due to market prices and availability of fresh fish, some prices may periodically fluctuate. https://reibrookpastvidupo.naysylrisigulourvegigersameshung.co Would you like to attach a photo to your submission.People have trust on this brand because of excellent past performance for on time delivery, commitments and best quality of construction.Estimated Casualties Total unknown US 118; CS unknown.He then walked over to her.Just Another Love Affair.
CS 1.6 Cheats
(Jessepep, 12. 10. 2020 16:45)
hello
Counter Strike 1.6 – Why no one never quits
Counter Strike Condition Zero is the most noted and most played multiplayer game till now. The game is being played in every part of this world in, every gaming zone, in every PCs and Laptops and even on Nearly every Xbox.
Counter Strike Global Offensive:
CS Condition Zero is actually a modification of Half-life game which had already been published in the late 90's. This online shooter game is a tactical and strategy based title which tests the mind and responsive avilities of the player. Valve studios took charge of making this game in the year 2000, modified it by adding some new distinct and epic addons to it.
Counter Strike Global Offensive has been a source of entertainment for the gamers since its beginning. The question is why? Well, it is actually that type of FPS which never actually gets out of the grace even if one plays it for decades.
Why CS Global Offensive is Entertaining:
One can simply never get accustomed to it since it allows the users to customize it according to their styles and preferences. One of the main uses of this freedom is called “wallhacking”. https://leaguecheats.com - CSGO Hacks are the most annoying factor of online FPS and most of the players have actually become the hackers by the time they are good at CS. Some may want to play the game on the base skill and the maps with which they are used to but the point is that most of the expert gamers just want some different things to increase their interest in that game.
So, one can edit various maps for their own gameplay or for their dedi servers. Isn’t this amazing that you play every game on various maps and then you try to get command over that particular map by griding repeatedly via epic battles. This in my opinion is the main reason why no one never gets bored even after tons of gameplay.
The maps can be edited through various programs and software, which are absolutely free to use and one can be skilled in it by watching different tutorials. Most people believe that CS GO came with a ton of maps but the fact is that it came only with some simple maps but over the time the mappers created some varied distinct maps on the Valve Hammer platform which the users have been downloading them via different websites.
Another thing which is keeping CS Condition Zero fresh and exciting is the option to make your own dedicated servers. One can make a separate server for their own friends so that they can have some varied battles with each other or they can invite other clans for a PCW.
Also, there are also many epic sprays available which the users can edit and can spray them on the walls or anything else. The spray logos actually show the hold of the particular players or clans.
In other terms customizing CS GO was never so easy before. Now one can never get used to this epic shooter game.
Also, within all the titles that have multiple modes are installed several features that are providing the players with noteworthy moments spent in front of the PC. Whether you are a child or already a grown up it is impossible not to have played at least for once Source .
probduo.se
(probduo.se, 12. 10. 2020 13:33)
Your style is so unique compared to other people I have read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this blog. probduo.se/map26.php Г¶strogen p piller
squgarik.se
(squgarik.se, 12. 10. 2020 3:32)
It's not my first time to pay a quick visit this website, i am visiting this web page dailly and take nice information from here daily. squgarik.se/map14.php bygga bockar till bГҐt
HUSQVARNA AUTOMOWER® 450X - Best Luxury Robotic Lawn Mower 2020
(Georgekes, 12. 10. 2020 2:51)
https://www.dealsinelectronics.com/ - The Husqvarna Automower 450X - Top of the range model in the X-line series from the world leaders in robotic mowing. Smart enough to negotiate the challenges of large and complex lawns – like multiple narrow passages, obstacles, tough terrain and slopes up to 45%. GPS-assisted navigation and a host of features including Automower® Connect make it the intelligent way to keep your lawn green, healthy and perfectly mowed. Is a robot mower designed for medium to large lawns of up to 5,000m² in size. It can handles slopes up to 45%, has built in GPS and mobile phone connectivity.
Get the best looking lawn on the street in no time when you use the https://www.dealsinelectronics.com/ - Husqvarna 450X Automower Lawnmower!
This intelligent device has a set it and forget it operation. The 450X Automower automatically navigates through your yard with ease. It avoids obstacles and cuts your grass to the ideal height. It can also handle narrow passages and tough terrain.
https://www.dealsinelectronics.com/ - Buy Now Husqvarna Automower 450X WINNER - "Best Luxury Robotic Lawn Mower 2020" available only on DealsInElectronics.com.
elemis camellia oil aperca.se
(aperca.se, 11. 10. 2020 17:38)
I was recommended this blog by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks! break.aperca.se/map1.php elemis camellia oil
add ice cream stockholm munhea.se
(munhea.se, 11. 10. 2020 12:50)
This is my first time visit at here and i am truly impressed to read everthing at one place. gurgle.munhea.se/map10.php add ice cream stockholm
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100
Získajte informácie o najrýchlejšom spôsobe finančnej nezávislosti. Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK
(HenryJeody, 15. 10. 2020 18:09)